wij stellen ons even voor

 

Met de Klimaatklussers betaalbaar isoleren

Stichting de Klimaatklussers is een vrijwilligersorganisatie, die wil helpen bij het isoleren van oude woningen in Tilburg, vooral bij mensen, die het moeilijk kunnen betalen.

In 2050 moet onze hele woningvoorraad energieneutraal zijn. Willen mensen hun huis in de toekomst nog kunnen verkopen, dan moeten ze het nu echt stevig gaan isoleren. Daar willen wij als Klimaatklussers bij helpen. Wij helpen u het isolatiemateriaal aan te brengen.

Hoe werken we?

De Klimaatklussers zijn vrijwilligers, die hun footprint willen verkleinen, veelal gepensioneerden. Uiteraard stellen we het op prijs als U zelf mee klust. Wij zijn dan de extra handen om zo'n klus in een redelijke tijd af te ronden. Wij willen vooral mensen helpen voor wie het niet betaalbaar is om hiervoor een aannemer in te huren.

Vooraf komen we bij u langs om te bekijken wat er geïsoleerd moet worden. We maken samen een plan. Daarna zorgt u voor de materialen en komen wij u gratis helpen de isolatieklus te klaren! 

 

De maatregelen

We isoleren veel buitengevels aan de achterzijde van oude woningen, kopgevels en aanbouwen. Als het niet anders kan, kunnen buitengevels ook aan de binnenzijde geïsoleerd worden.

Daarnaast is het isoleren van daken zeer rendabel. We kunnen ook vloeren isoleren en voorzetramen plaatsen.

We plaatsen geen zonnepanelen en andere installaties, maar we kunnen u hierbij wel adviseren.

 

Gratis advies met kostenraming

Geinteresseerden krijgen gratis een advies en we bekijken wat de beste maatregelen kunnen zijn en watr dat ongeveer kost.

 

Wat gaat u erop vooruit?

• Isoleren is de beste spaarpot die je kunt bedenken.

• Inpakken van de woning betekent besparing op onze gasbel in Groningen en minder CO2-uitstoot.

• In de winter veel meer comfort, in de zomer koeler.

• De woning wordt meer waard en dus beter verkoopbaar.

• Inpakken is een mooie pensioenvoorziening vooral bij de alsmaar stijgende gasprijzen.

We willen u ook stimuleren om ook met andere zaken te bezuinigen op de stookkosten. Zie ook andere besparingstips van bijvoorbeeld de stichting Natuur en Milieu. www.natuurenmilieu.nl

 

Tevreden klant?

De tevreden klant mag een vrijwillige vergoeding geven aan onze stichting, waarmee we anderen kunnen helpen goedkoop te isoleren en materiaal en gereedschap kunnen kopen.

Onze bankrekening is NL58 TRIO 0379 3145 84  tnv Stichting Klimaatklus, Tilburg

 

Interesse?......... neem dan contact op!